Inschrijving 2021

Aanmeldformulier voor een ARC-reis in 2021.

Om je aan te melden voor een reis moet je onderstaand digitaal formulier invullen (zie onderaan de pagina !).
Na het invullen verzend je de gegevens door op de knop “Versturen” te drukken, die helemaal onderaan de pagina verschijnt.

Let op: velden met een rood sterretje zijn verplichte velden. En nauwkeurigheid bij het invullen is erg belangrijk : de ARC is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van gemaakte fouten.

Als je voor meer dan één reis wilt inschrijven, of als je voor meer dan één persoon wilt inschrijven, dan moet je het hele formulier opnieuw invullen en verzenden.

Gelijktijdig dient het inschrijfgeld overgemaakt te worden op het volgende (IBAN-)rekeningnummer:  NL02 TRIO 0198 5316 48
ten name van KNNV inzake ARC te Zeist onder vermelding van “inschrijfgeld reisnr. D-……”  en de bestemming van de reis.  Het inschrijfgeld is onderdeel van de reissom. De datum van ontvangst van het inschrijfgeld is bepalend voor de datum van inschrijving.

Voor informatie per post kunt u uw vragen sturen naar Secretariaat ARC, Ruusbroecgaarde 41, 5343 JG Oss, of liever mailen : secretaris@arc.knnv.nl.

Om deel te nemen aan een KNNV-reis dient u lid te zijn van de KNNV of het IVN. Als u nog geen lid bent van één van beide verenigingen, wordt U bij aanmelding automatisch algemeen lid van de KNNV voor één jaar (introductielidmaatschap), à € 16,- per jaar: verdere informatie is te vinden op de website van de KNNV of van het IVN.

Vóór inschrijving moet je de Algemene Voorwaarden (door te klikken op “Algemene Voorwaarden”, kun je deze downloaden en lezen) voor de KNNV-ARC-reizen gelezen hebben en daarmee instemmen.

Wij respecteren uw privacy: hiervoor kunt u de “Privacy-verklaring” van de KNNV/ARC nalezen.

Aanmeldingsformulier voor reizen 2021

  • DD dash MM dash JJJJ
    Een éénpersoonskamer is niet op alle reizen beschikbaar: lees daarvoor de reisbeschrijving. Bij de meeste reizen staat de éénpersoonskamer - toeslag al vermeld. Als dat niet zo is, moet er worden gerekend op een toeslag op de reissom van gemiddeld € 10,- tot € 15,- pppn.
  • Hierbij kunt U denken aan medicijngebruik, hoogtevrees e.d. Gaarne kort beschrijven !
    Als alle verplichte velden zijn ingevuld, kan de aanmelding worden verstuurd. Voordat je zover bent moet je hierboven nog "ja" aanklikken. Daarmee verklaar je dat je de Algemene Voorwaarden voor reizen met de KNNV-ARC hebt gelezen én dat je in het belang van jezelf en van anderen voldoende verzekerd bent. Ten aanzien van Covid-19 stellen wij vaccinatie veplicht; tijdens de reis moet U uw QR-code kunnen tonen. Verder kun je in de privacy-verklaring nalezen, hoe uw rechten zijn gewaarborgd. En vergeet je ook niet om per omgaande het bij de gekozen reis behorende inschrijfgeld te voldoen ?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.